Activiteiten

Informatie over de activiteiten waaraan je kunt deelnemen, zoals lessen, toernooien en toss-avonden.

LESSEN
Leden van T.C. Oppenhuizen kunnen zich opgeven voor 10 tennislessen van elk 60 minuten (jeugd 50 minuten). De lessen worden ook dit jaar op maandag en donderdag tussen 17.00 en ± 22.00 uur gegeven in de periode begin april tot en met half juli.  Voor leden vanaf 18 jaar bedraagt het lesgeld voor deze 10 lessen totaal € 80,- . In overleg, en afhankelijk van het weer, kunnen we eventueel 12 lessen volgen.

Voor de jeugdgroepen (tot en met 12 jaar) bedraagt het lesgeld totaal € 34,- en voor jeugd van 13 tot en met 17 jaar € 55,-. De eerste lesgroepen (tussen ±17.00 en 19.00 uur) zullen apart worden gehouden voor de  jeugdgroepen. Bij onvoldoende aanmeldingen zullen we kijken of het volgen van de lessen samen met T.V. De Vliegende Bal kan worden gegeven bij De Vliegende Bal.

De tennislessen worden dit jaar gegeven door Jack Driessen en Raoul Lockhorst.

Opgave dient schriftelijk of per email te geschieden. Bij de indeling van de lesgroepen zal zoveel mogelijk rekening worden gehouden met een ieders wensen en we rekenen daarnaast ook op een flexibele instelling van de deelnemers.

Voor het aanmelden van de lessen en/of  vragen over de lessen (jeugd en senioren) kun je contact opnemen met Ton Feenstra, telefoonnummer 0515-559217 of via de mail tonensaskia@hetnet.nl.

Indien mogelijk wordt er nog een vervolgreeks lessen gegeven in het najaar.

TOERNOOIEN
Onderstaand de indeling van de toernooien voor het komend tennisseizoen. In iedere maand staat er wel een leuk toernooi gepland dus alle kans om je aan te sluiten bij één van de activiteiten. Voor al deze toernooien geldt dat de gezelligheid en sportiviteit voorop staat. Dus of je tenniscarrière net is gestart of als je al jaren iedereen van de baan slaat doet er niet toe. Meedoen is belangrijker!!

Dit jaar hebben we ook het brunchtoernooi weer ingepland. Mocht je een leuk idee hebben voor een toernooi of wil je meer informatie neem dan even contact op met één van de onderstaande commissieleden.

  • Zondagmiddag  8 april: Openingstoernooi
  • Zaterdagavond 26  mei: Sneeker Vleeshandeltoernooi
  • Dinsdag 26 juni t/m zondag 8 juli: Clubkampioenschappen DE, DD, HE en HD
  • Zaterdag 18 augustus: Zomeravondtoernooi
  • Maandag 3 sept t/m zo 16 sept: Clubkampioenschappen, mix dubbels
  • Zondagmiddag 7 oktober: Slottoernooi

De toernooicommissie, Feike, Robert, Jeroen en Theo

TOSSEN
Elke woensdagavond, als er geen competitie wordt gespeeld, is er de mogelijkheid om met andere leden te tennissen zonder van te voren af te spreken. De toss-avond is voor elk niveau en bedoeld om een leuke tennisavond te hebben. Iedereen is van harte welkom!

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.