Activiteiten

Informatie over de activiteiten waaraan je kunt deelnemen, zoals lessen, toernooien en toss-avonden.

LESSEN
Leden van T.C. Oppenhuizen kunnen zich opgeven voor 10 tennislessen van elk 60 minuten (jeugd 50 tot 60 minuten). De lessen worden ook dit jaar op maandag en donderdag tussen 17.00 en ± 22.00 uur gegeven in de periode begin april tot en met half juli. De eerste les is gepland op donderdag 4 april 2019. Voor leden vanaf 18 jaar bedraagt het lesgeld voor deze 10 lessen totaal € 80,-- .

Voor de jeugdgroepen (tot en met 12 jaar) bedraagt het lesgeld totaal € 34,-- en voor jeugd van 13 tot en met 17 jaar € 55,--. De eerste lesgroepen (tussen ±17.00 en 19.00 uur) zullen apart worden gehouden voor de jeugdgroepen. Bij onvoldoende aanmeldingen zullen we kijken of het volgen van de lessen samen met T.V. De Vliegende Bal kan worden gegeven bij De Vliegende Bal.

De tennislessen worden dit jaar gegeven door Jack Driessen (maandag) en Jens Deden (donderdag).

Opgave dient schriftelijk of per email te geschieden. Bij de indeling van de lesgroepen zal zoveel mogelijk rekening worden gehouden met een ieders wensen en we rekenen daarnaast ook op een flexibele instelling van de deelnemers.

Voor de liefhebbers bestaat de mogelijkheid om op de donderdagen nog 6 lessen te volgen (natuurlijk afhankelijk van het weer) voor € 48,--. Je kunt nu al aangeven of je daar belangstelling voor hebt. Bij voldoende animo zullen deze lessen worden ingepland.

Voor het aanmelden van de lessen en/of  vragen over de lessen (jeugd en senioren) kun je contact opnemen met Ton Feenstra, telefoonnummer 0515-559217 of via de mail tonensaskia@hetnet.nl.

TOERNOOIEN
Onderstaand de indeling van de toernooien voor het komend tennisseizoen. In bijna iedere maand staat er wel een leuk toernooi gepland dus alle kans om mee te doen. Voor al deze toernooien geldt dat de gezelligheid en sportiviteit voorop staat. Dus zodra er een uitnodiging via de mail langs komt, geef je op en laat je positief verrassen!

Dit jaar staat wederom het Sneeker Vleeshandel Toernooi op de agenda. Mocht je een leuk idee hebben voor een toernooi of wil je meer informatie neem dan even contact op met één van de onderstaande commissieleden.

  • Zondagmiddag 7 april: Openingstoernooi
  • Zaterdagavond 25 mei: Sneeker Vleeshandeltoernooi
  • Dinsdag 25 juni t/m zondag 7 juli: Clubkampioenschappen DE, DD, HE en HD
  • Zaterdag 17 augustus: Zomeravondtoernooi
  • Maandag 10 sept t/m zo 22 sept: Clubkampioenschappen mix dubbels
  • Zondagmiddag 13 oktober: Slottoernooi

De toernooicommissie; Feike, Robert, Jeroen en Theo

TOSSEN
Elke woensdagavond, als er geen competitie wordt gespeeld, is er de mogelijkheid om met andere leden te tennissen zonder van te voren af te spreken. De toss-avond is voor elk niveau en bedoeld om een leuke tennisavond te hebben. Iedereen is van harte welkom!

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.