Activiteiten

Activiteiten:

LESSEN
Leden van T.C. Oppenhuizen kunnen zich opgeven voor 10 tennislessen van elk 60 minuten (jeugd 50 tot 60 minuten). De lessen worden ook dit jaar op maandag en donderdag tussen 16.00 en ± 22.00 uur gegeven in de periode van begin april tot en met half juli. Voor leden vanaf 18 jaar bedraagt het lesgeld voor deze 10 lessen totaal € 80,-(o.v.).

Voor de jeugdgroepen (tot en met 12 jaar) bedraagt het lesgeld totaal € 34,- (o.v.) en voor jeugd van 13 tot en met 17 jaar € 55,-(o.v.). De eerste lesgroepen (tussen ±16.00 en 19.00 uur) zullen apart worden gehouden voor de jeugdgroepen. Bij onvoldoende aanmeldingen zullen we kijken of het volgen van de lessen samen met T.V. De Vliegende Bal kan worden gegeven bij De Vliegende Bal.

De tennislessen worden dit jaar gegeven door Addie van der Steen.

Voor het aanmelden van de lessen en/of  vragen over de lessen (jeugd en senioren) kun je contact opnemen met Ton Feenstra, telefoonnummer 0515-559217 of via de mail tonensaskia@hetnet.nl.

TOERNOOIEN
Onderstaand de indeling van de toernooien voor het komend tennisseizoen. In bijna iedere maand staat wel een leuk toernooi gepland dus alle kans om mee te doen. Voor al deze toernooien geldt dat de gezelligheid en sportiviteit voorop staat. Dus zodra er een uitnodiging via de mail langs komt geef je op en laat je positief verrassen! Dit jaar staat er wederom een Brunchtoernooi op de agenda. Mocht je zelf een leuk idee voor een toernooi hebben, geef dit dan door aan één van onderstaande commissieleden.

De toernooicommissie; Feike, Robert, Jeroen en Theo

Toernooien 2021

Zondagmiddag 11 april: Openingstoernooi
Zaterdagavond 29 mei: Meitoernooi

Dinsdag 22 juni t/m zondag 4 juli:
Clubkampioenschappen dames/heren enkel en dubbel

Zaterdag 14 augustus: Zomeravondtoernooi

Dinsdag 31 augustus t/m zondag 12 september:
Clubkampioenschappen mix dubbels

Zondag 26 september: Brunchtoernooi
Zondagmiddag 24 oktober: Slottoernooi

TOSSEN
Elke woensdagavond, als er geen competitie wordt gespeeld, is er de mogelijkheid om met andere leden te tennissen zonder van te voren af te spreken. De toss-avond is voor elk niveau en bedoeld om een leuke tennisavond te hebben. Iedereen is van harte welkom!

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.