Competitie

KNLTB COMPETITIE

Voorjaarscompetitie
Dit jaar gaat TC Oppenhuizen met 5 teams (senioren) deelnemen in de Voorjaars Regio- en Districtscompetitie Noordoost. We hopen op een succesvol en vooral sportieve competitie.

De speeldata volgen z.s.m.

De aanvangstijden van de dinsdagavond en de woensdagavond zijn vastgesteld om 18.30 uur. Het zaterdagteam begint om 10.00 uur of om 13.30 uur.

Najaarscompetitie
De najaarscompetitie begint vaak rond begin oktober en bestaat eveneens uit 7 competitieweken (dagen). De najaarscompetitie kan net als de voorjaarscompetitie op verschillende dagen en in diverse vormen (heren, dames, mix, jeugd) worden gespeeld. Opgave dient voor 1 juli plaats te vinden.

Nieuwe vormen van competitie
De KNLTB introduceert vanaf 2017 drie aanvullende competitievormen: Instapcompetitie, Jongvolwassenen en Zomeravondcompetitie. Meer informatie hierover kun je krijgen via Ton Feenstra en via de volgende link. In de loop van het nieuwe seizoen wordt een informatie-avond belegd waar de mogelijkheden van het spelen van competitie worden uitgelegd. Alle leden ontvangen hiervoor een uitnodiging.

Stand competitieteams
Klik op de onderstaande link om de actuele standen te bekijken.
https://mijnknltb.toernooi.nl/league/DE957A10-4053-47DB-9A53-3428A1BC3E4A/club/1183/Index/results

Namens de wedstrijdcommissie worden alle teams succes gewenst, maar nog belangrijker: veel tennisplezier!

Ton Feenstra

Comments are closed.