Competitie

Informatie over de competitie waaraan je mee kunt doen, zoals 4-tallen of KNLTB competitie en Friesland Cup.

KNLTB COMPETITIE

Voorjaarscompetitie
Dit jaar gaat TC Oppenhuizen met 4 teams (senioren) deelnemen in de Voorjaars Regio- en Districtscompetitie Noordoost. Net als vorig jaar weer vier teams, en hopen we op een succesvol en vooral sportieve competitie.

De speeldata zijn als volgt:

Het zaterdagteam speelt op: 7, 14, 21 april, 5, 12, 27 en 2 juni (inhaal:10 en 21 mei en 9 juni)
De dinsdagteams spelen op: 10, 17 en 24 april, 8, 15, 22 en 29 mei (inhaal: 10 en 21 mei en 5 juni)
Het woensdagteam speelt op: 11, 18 en 25 april, 9, 16, 23 en 30 mei (inhaal: 10 en 21 mei en 6 juni)

De aanvangstijden van de dinsdagavond, de woensdagavond zijn vastgesteld om 18.30 uur (dames 2 start op 18.45 uur). Het zaterdagteam begint om 10.00 uur of om 13.30 uur. Net als voorgaande jaren zal voor de start van de competitie op het publicatiebord naast de ingang van de kantine een schema met alle thuiswedstrijden met aanvangstijden van de teams van TC Oppenhuizen worden opgehangen.

Doordat er een team minder is op de woensdagavond en op de zaterdag, is het mogelijk dat er al eerder in het seizoen getost kan worden en op de zaterdag vrij gespeeld. Deze data worden nog gepubliceerd via de mail, de website en Facebook.

Najaarscompetitie
De najaarscompetitie begint vaak rond begin oktober en bestaat eveneens uit 7 competitieweken (dagen). De najaarscompetitie kan net als de voorjaarscompetitie op verschillende dagen en in diverse vormen (heren, dames, mix, jeugd) worden gespeeld. Opgave dient voor 1 juli plaats te vinden.

Nieuwe vormen van competitie
De KNLTB introduceert vanaf 2017 drie aanvullende competitievormen: Instapcompetitie, Jongvolwassenen en Zomeravondcompetitie. Meer informatie hierover kun je krijgen via Ton Feenstra en via de volgende link. In de loop van het nieuwe seizoen wordt een informatie-avond belegd waar de mogelijkheden van het spelen van competitie worden uitgelegd. Alle leden ontvangen hiervoor een uitnodiging.

Stand competitieteams
Klik op de onderstaande link om de actuele standen te bekijken.
Regiocompetitie Noordoost voorjaar 2016
Stand competitieteams
Selecteer:Regiocompetitie Noordoost voorjaar 2016
Verenigingsnummer: 08433

FRIESLAND CUP
Wij hebben ons niet aangemeld voor 2017 omdat het erg lastig is om een team op de been te krijgen. Wil je graag mee doen, neem dan contact op met Ton Feenstra dan proberen we weer een team voor 2018 samen te stellen.

Namens de wedstrijdcommissie worden alle teams succes gewenst, maar nog belangrijker: veel tennisplezier!

Ton Feenstra

Comments are closed.