Lidmaatschap

Het lidmaatschap loopt van 1 januari t/m 31 december. Inschrijven kan via de ledenadministratie. Na inlevering van het aanmeldingsformulier met een pasfoto zal een knltb pas worden aangevraagd.

Contactpersoon/Ledenadministratie: Gea de Hoop

Tel.nr. 06-19298526 of via de mail tcoppenhuizen@gmail.com

NIEUWE LEDEN

Wil je eerst een paar keer meedoen, voordat je lid wordt? Kom dan gerust eens op een van onze toss-avonden. Je kunt dan sfeer proeven en tegelijk meer informatie krijgen. Ook proberen we eens per jaar een 'Maak kennis met tennis' voor volwassenen en voor de jeugd te organiseren. Houd hiervoor onze website en Facebookpagina in de gaten.

Speciaal voor nieuwe leden hebben we het introductietarief van €65,-. Je kan dan vrij tennissen en ook met onze activiteiten en competities meedoen.

ZOMERABONNEMENT

Om eerst eens te proeven van tennis en onze vereniging, bieden wij een zomerabonnement aan. Je kan dan in de maanden juni, juli en augustus voor €25,- bij ons komen tennissen, meedoen aan de tossavonden en de zomertoernooien.

OPZEGGING

Opzegging van het lidmaatschap dient schriftelijk te worden gedaan bij de ledenadministratie voor 1 december. Het lidmaatschap vervalt dan met ingang van het nieuwe jaar. Pas als u een bevestiging heeft gekregen is uw opzegging definitief. Bewaar deze bevestiging goed want dit is uw bewijs van opzegging.

BAAN RESERVEREN?

Wanneer je een baan wil reserveren, kun je dit doen via de KNLTB ClubApp. Zoek hier onze vereniging op en log in met je bondsnummer. Weet je je bondsnummer niet of heb je hierover vragen, neem dan contact op met Gea de Hoop (ledenadministratie).
Selecteer als lid de gewenste baan en tijd vanuit de actuele baanbezetting in de ClubApp.

Comments are closed.